Recomandările lunii august

Pentru că suntem în plină vară și în luna vacanțelor, recomandările sunt de această dată o carte ușoară și amuzantă, o comedie franțuzească savuroasă și cele mai bune eclere din București. Enjoy!

Carte: Un bilet pentru Paris

Nell este o fată de încredere, chibzuită, care analizează argumentele pro și contra înainte să ia o decizie și nu face nimic spontan. Până într-o zi când se hotărăște să își surprindă iubitul și cumpără bilete la Paris pentru un weekend prelungit. Doar că iubitul, nu numai că nu apreciază surpriza dar și decide s-o lase baltă pe Nell și să nu meargă cu ea la Paris. Deși e speriată și iesita total din zona ei de confort, fata decide să meargă la Paris unde descoperă că poate fi și independentă, îndrăzneață și spontană iar această călătorie se dovedește a fi cea mai mare aventură a vieții ei.  “Un bilet pentru Paris” e o poveste ușoară, amuzantă și fermecătoare, numai bună de citit pe plajă într-o zi călduroasă de august.

Film: Paris a tout prix

Maya e o tânără fashionista marocană care face un internship la o casă de modă celebră din Paris. Maya frecventează toate locurile cool doar că într-o seară, după o noapte în oraș, este oprită de poliție pentru viteză neregulamentară. Poliția descoperă că permisul ei de ședere este expirat și Maya este deportată în Maroc. Odată ajunsă în Maroc la familia ei, Maya face tot posibilul să revină la Paris și la viața ei de acolo. Dacă reușește sau nu o să aflați vizionând acesta comedie superbă.

Prăjitură: French Revolution

Pentru că recomandările din această lună sunt legate de Paris, am decis ca la secțiunea prăjitură să recomand French Revolution. La ei se găsesc, fără doar și poate, cele mai bune eclere din oraș. Sunt mari, pline, incredibil de gustoase, în multe combinații astfel încât să satisfacă mai multe gusturi. Trebuie neapărat încercat eclerul cu caramel sărat, cel millefeuille sau cel cu cocos. Sunt extraordinare. Pe cei de la French Revolution ii găsiți la Piața Victoriei sau lângă Ateneu.

French Revolution – Piata Victoriei

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: