Recomandările lunii decembrie

Luna decembrie este luna cadourilor, a sărbătorilor, a momentelor petrecute în familie și e luna perfectă în care să stai în casă și să citești o carte bună în timp ce afară ninge. Recomandările din acesta luna se îndreaptă evident către Crăciun, sărbătoarea pe care o așteptăm cu mare drag.

Carte: O zi de decembrie

Cred că O zi decembrie este cartea perfectă pentru acesta lună atât datorită titlului cât și datorită poveștii și finalului acesteia. Cartea asta e ca o comedie romantică în care cei doi se văd, simt că sunt făcuți unul pentru altul dar viața nu-i ajută să fie împreună decât mai târziu. Contrar așteptărilor și recenziilor, O zi de decembrie nu e o carte siropoasă ci are și un pic de dramă iar personajele sunt persoane cu care mulți dintre noi se pot identifica. Vă recomand să o citiți într-o zi friguroasă de decembrie alături de un ceai aromat și niște prăjiturele delicioase.

Film: Jingle Jangle: A Christmas Journey

Un film plin de magie, muzică, mister, creativitate și reuniuni de familie potrivit pentru întreaga familie. Filmul a fost lansat pe Netflix la sfârșitul lui noiembrie, are un aer ușor de epocă și multă magie, jucării și cadouri. Este povestea marelui inventator de jucării Jeronicus Jangle care în urmă unor dezamăgiri petrecute cu mulți ani înainte își pierde încrederea atât în abilitățile sale cât și în magia Crăciunului. Lucrurile însă se schimbă atunci când nepoata să Journey vine să petreacă sărbătorile alături de el.

Luna aceasta am decis să nu fac recomandări de prăjituri pentru că e o perioada în care localurile sunt închise. Am decis în schimb să vă doresc Sărbători Fericite cu multă santate și toate cele bune! Și ne revedem în 2021.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: